• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 29 iulie 2011

Mai vin Găman şi Bărboianu? Vezi ce stă în calea transferului celor doi la Dinamo

Posted by vasy On 09:41 No comments

Liniştea dinaintea meciului cu Varazdin a fost întreruptă cu doar câteva ore înaintea startului partidei. Ieri, o informaţie venind dinspre conducerea "câinilor" a tulburat atmosfera în "Ştefan cel Mare": Dinamo nu-i mai vrea pe Găman şi Bărboianu, oameni daţi ca şi transferaţi în "Groapă" în urmă cu nici o săptămână.

Trei transferuri anunţau cu destul fast dinamoviştii că ar fi rezolvat, iar oficializarea acestora era prezentată ca o chestiune de zile. Dintre acestea, două, anume cele ale lui Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman, s-ar putea să nu se mai materializeze.

"Nu-i mai vrem"
În plină pregătire pentru meciul tur cu Varazdin de aseară, din Europa League, din tabăra dinamovistă a răzbătut ieri o informaţie-şoc: Bărboianu şi Găman nu mai sunt în vederile lui Dinamo. Motivul prezentat de conducerea "câinilor" a fost catalogat drept "extracontractual", dar şefii roş-albilor au evitat să intre în detalii. Totuşi, surse din anturajul fotbaliştilor au oferit câteva indicii care mută problema în terenul acţionarilor dinamovişti.

Sunt datori către jucători
Bărboianu şi Găman şi-au declarat intenţia de a continua în "Groapă", indiferent de oferte, încă de la plecarea lor din cantonamentul austriac al "câinilor". Tot atunci, ei au şi semnat nişte acte care urmau să fie înregistrate în momentul în care cei doi deveneau liberi de contract. Totuşi, acum lucrurile par mult mai complicate.

Prieteni ai fotbaliştilor au susţinut ieri pentru ProSport că problema o reprezintă banii: "Fane şi Valerică au de primit sume mari de la Dinamo. Ei au spus că vor veni, dar după ce le vor fi plătite restanţele". Fotbaliştii n-au putut fi contactaţi ieri pentru a confirma sau infirma această ipoteză. Cert este că reapariţia lor în tricoul alb-roşu pare mai neverosimilă ca niciodată.

"Momentan nu se ştie cu cine vor semna Bărboianu şi Găman. Situaţia lor e neclară în acest moment", Victor Becali, impresarul fotbaliştilor


sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.