• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 28 iulie 2011

Ochii de la etajul 6! Cornel Dinu i-a urmărit pe "câini" din balconul de la Urgenţă, iar azi va vedea meciul tot acolo

Posted by vasy On 00:47 No comments

Chiar şi în momentele grele, "Mister" nu poate sta departe de Dinamo. De câteva zile a primit permisiunea medicilor de a se ridica din pat, iar tot de atât timp cel mai drag drum pentru el este spre balconul de la etajul 6, cel cu vedere la stadion. Pentru Cornel Dinu, acest loc este singurul unde uită că e bolnav.

Vizita medicului se repetă cu regularitate în aceeaşi zi, la aceeaşi oră. Dialogul dintre doctor şi pacientul Dinu face parte dintr-un ritual protocolar al spitalului, un fel de interviu în care cel care întreabă stă mereu în picioare, iar cel care răspunde, în pat. Imediat cum commando-ul în halate se pierde în umbra culoarului, domnul Dinu, pacientul de la Cardiologie, se transformă în "Mister". În loc de trening, acum sunt pijamale, iar mirosul de iarbă e departe.

De la etajul 6, elevii lui Ciobotariu se văd mici, sunt puncte roşii care se mişcă precum nişte scame privite la microscop. Pentru "Mister", panorama de la etajul 6 e de-ajuns să traducă geometria celor de jos. "Gigi, Gigi!", strigă omul din balcon. Un ton puternic pentru locul din care se aude vocea, iar de jos, de lângă peluza care sprijină spitalul, o mănuşă se ridică într-un salut prietenesc. Niţu, antrenorul cu portarii, răspunde glasului de la etajul 6, jucătorii se opresc şi aruncă şi ei o privire spre balcon. Silueta "Procurorului" vine ca o garanţie că legenda vie a clubului e bine. Aseară, pacientul Dinu s-a transformat din nou în "Mister". A urmărit antrenamentul croaţilor din acelaşi loc, din balconul de la etajul 6, iar azi, Dinamo va avea un fan în plus, tot din balconul de la etajul 6.

sursa;www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.