• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 27 iulie 2011

Rubin Kazan îl vrea IMEDIAT pe Torje! Ce sumă oferă ruşii şi când va deveni "Piticul" tătar

Posted by vasy On 00:03 No comments

Acţionarii dinamovişti sunt încăpăţânaţi când vine vorba de transferul lui Torje. Nu vor să-l lase pe "Pitic" să plece până când echipa nu va ajunge în grupele Europa League. Asta chiar dacă se pare că a apărut şi un cumpărător serios, Rubin Kazan, cu o ofertă foarte atractivă: 4 milioane de euro.

Ocupanta locului 4 în prima ligă a Rusiei, fosta campioană Rubin Kazan, este ultima posibilă destinaţie pentru Gabi Torje. Încă de săptămâna trecută ProSport a scris despre interesul tătarilor pentru jucătorul dinamovist, mai ales că formaţia la care joacă şi Arlauskis l-a urmărit pe "Pitic" în toate meciurile din Austria. După întoarcerea echipei din cantonamentul din Alpi, oficialii lui Rubin au şi făcut prima ofertă, iar cei implicaţi în tranzacţie spun că afacerea a căzut "la milimetru".

Şi se pare că nu banii ar fi problema, ci dorinţa acţionarilor dinamovişti ca fotbalistul să nu fie cedat până când echipa nu va ieşi din cupele europene. Cu această cerere nu sunt de acord ruşii, care se află în plin campionat, iar o asemenea aşteptare ar însemna ca în această ediţie a sezonului tătarii să se poată baza foarte puţin sau deloc pe serviciile actualului dinamovist.

Comision uriaş pentru agenţi

O altă problemă în perfectarea înţelegerii este legată de comisionul pe care îl cer impresarii. Pe lângă banii pe care trebuie să-i încaseze Dinamo, ruşii ar fi nevoiţi să plătească o sumă destul de mare şi agenţilor. Din câte se pare, este vorba de aproximativ un milion de euro, pretenţie considerată exagerată de către conducătorii lui Rubin.

100.000 de dolari este salariul anual al lui Torje la Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.