• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

joi, 21 iulie 2011

Steaua distruge, "câinii" construiesc pentru viitor! Se înfiinţează Dinamo III! Află AICI toate detaliile!

Posted by vasy On 09:12 No comments

Dinamo Flacăra Moreni va fi înscrisă în Liga a III-a şi va folosi numai fotbalişti cu vârsta maximă de 21-22 de ani. "Câinii" vor juca pe stadionul pe care înainte de Revoluţie călcau Dudu Georgescu, Dragnea, Movilă, Mihăiescu, fraţii Pană sau proaspătul campion Gabi Paraschiv.
Flacăra Moreni a murit subit. Revoluţia a lăsat-o pradă tranziţiei, iar echipa care ajunsese să se bată cu FC Porto în cupele europene s-a stins la fel de repede precum metamorfoza care a adus-o pe firmamentul fotbalului românesc.

Mulţi au spus că echipa a fost un capriciu al generalului Ministerului de Interne, Ghenoiu. Acum, realitatea mai prezintă între piticele dealuri ale Prahovei doar un stadion de 12.000 de locuri, înfrânt şi el de lupta cu rugina. În acest tablou, "vechiul prieten" de la Bucureşti, Dinamo, îşi întoarce faţa spre deja prăfuita Flacăra. "Câinii" vor înfiinţa la Moreni a treia formaţie de fotbal, care se va numi Dinamo Flacăra Moreni. Aici vor juca juniorii A şi fotbaliştii cu vârsta maximă de 21-22 de ani. Începând cu acest sezon, echipa va fi înscrisă în Liga a III-a.

Steaua distruge, Dinamo construieşte
Acţionarii au hotărât necesitatea unei astfel de formaţii într-un moment în care rivalii din Ghencea au desfiinţat "satelitul", iar Centrul de Copii şi Juniori al roş-albaştrilor se află într-o degringoladă continuă. Dinamo Flacăra Moreni constituie o nouă mutare în cadrul proiectului "New Dinamo", unul bazat pe tinerii care urmează să fie promovaţi din propria pepinieră.

"Este o idee mai veche de a înfiinţa Dinamo 3. Ne-am gândit că Moreniul este o zonă cu tradiţie şi vrem să o redăm fotbalului românesc. Încercăm să oferim şanse de joc la cât mai mulţi fotbalişti care ajung la vârsta de 17, 18, 19 ani sau chiar mai mult. Mulţi se pierd la aceste vârste pentru că nu prea mai au unde să joace", a declarat pentru ProSport Ion Moldovan, şeful Centrului de Copii şi Juniori al lui Dinamo.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.