• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 3 august 2011

Acţionarii lui Dinamo, din nou la cuţite: Borcea cu Săvulescu, Badea cu Giovanni! Nu toţi au ştiut de transferul lui Dorel

Posted by vasy On 00:48 No comments

Imediat după meciul de la Mediaş, Cristi Borcea a avut o declaraţie cu trimitere directă spre ceilalţi doi investitori din "Ştefan cel Mare". Preşedintele executiv a spus că trebuie să se renunţe la politica "de a nu transfera nimic", altfel se va implica şi va cumpăra singur fotbalişti. Şi a început deja cu Dorel Stoica, jucător care nu e pe placul celorlalţi colegi din CA!

La Dinamo au rămas trei acţionari. Toţi trei preşedinţi, unul al Consiliului de Administraţie, unul executiv şi altul delegat. Fiecare cu strategia lui, dar şi cu nemulţumiri proprii. Primul, Cristi Borcea. Preşedintelui executiv nu-i convine strategia aleasă de Nicolae Badea. "Trebuie să renunţăm la această politică, de a nu transfera nimic. O să încerc să-mi conving colegii de acest lucru, altfel o să transfer singur", a spus Borcea imediat după meciul de la Mediaş.

Săvulescu: "Eu nu ştiam de Dorel Stoica!"
Iar "Leonidas" n-a mai aşteptat să-şi "convingă colegii" la şedinţa Consiliului de Administraţie care va avea loc în această săptămână şi l-a luat deja pe Dorel Stoica. Lucru care l-a deranjat pe Badea, dar şi pe Săvulescu, ultimul afirmând: "Vom discuta şi despre acest transfer. La Dinamo nu mai decide un singur om de capul lui, trebuie să fim cu toţii de acord cu jucătorii care vin. Eu nu ştiam nimic despre acest fotbalist!"

Dragoş Săvulescu mai are o problemă. Preşedintele delegat s-a săturat să fie de formă în organigramă şi vrea drept de semnătură. Iar ultimul pe lista celor nemulţumiţi este chiar primul în organigramă. Nicolae Badea, preşedintele CA, care se află în plin mandat după "retragerea" temporară a lui Borcea şi care nu a fost nici el de acord cu "derapajul" de pe piaţa transferurilor al lui Borcea, de ieri. Iar "Leonidas" îi reproşează şi faptul că nu scoate din buzunar suficienţi bani pentru nevoile echipei.

800.000 de euro a plătit Borcea pentru a cumpăra acţiunile lui Florian Walter

NEMULŢUMIRE - Şi Giovani e supărat
Unul dintre cei mai influenţi oameni de lângă echipă, Giovani Becali (foto), are la rândul lui o problemă. Evident, cu acţionarii, mai precis cu Nicolae Badea. Preşedintele CA s-a opus împrumutului lui Alexe la Cesena, apoi l-a trimis pe Liviu Ganea la Dinamo II şi nu a vrut să audă de comisionul pe care fostul impresar îl cerea pentru transferurile lui Bărboianu şi Găman.

DISENSIUNE - La echipă merg pe rând!
După meciul cu Varazdin, şefii au fost în vestiar pentru a discuta cu jucătorii, însă au făcut-o separat. Primul a descins Borcea, care a prezentat efectele eliminării din Europa League. A urmat Nicolae Badea, care a vorbit cam acelaşi lucru, dar cu alţi termeni, în timp ce Săvulescu a trimis şi el aceleaşi semnale, dar a preferat mass-media ca mijloc de comunicare. Un alt semn că acţionarii sunt împărţiţi a fost chiar după meciul de joi. Atunci, Borcea a plecat direct acasă, în timp ce Badea şi Săvulescu au rămas în oficială timp de mai mult de o jumătate de oră pentru o şedinţă "la cald".

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.