• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 3 august 2011

Alexe şi-a tras creastă! "Nu concep eliminarea": Varazdin-Dinamo, 18:00! Vezi echipele probabile

Posted by vasy On 21:51 No comments

De ceva timp nu au mai fost dinamoviştii aşa montaţi înaintea vreunui meci, poate exceptându-le pe cele în compania Stelei. Încă de la aeroport, "câinii" emanau o concentrare specifică echipelor mari, cele care ştiu că nu pot, nu vor şi nu-şi permit să piardă. Liviu Ciobotariu a fost cel care a dat tonul.

Tehnicianul lui Dinamo a terminat perioada acomodării şi îşi dă seama că joacă o mare şansă în această seară. Tocmai de aceea a dezbrăcat haina omului cumpătat şi a trecut la atitudinea celui care trebuie, nu doar vrea să obţină. Declaraţiile sale de la conferinţa de presă ţin loc de mărturie.

"Rezultatul din primul meci nu ne e favorabil, dar avem o mare dorinţă de calificare. Am jucători care vor să plece în campionate puternice, să demonstreze, şi tocmai de aceea mă aştept să fie foarte motivaţi", a declarat "Ciobi".

A venit şi cu dovezile: "Au arătat la Mediaş lucrurile de care sunt capabili când sunt motivaţi, acolo unde au câştigat după 11 ani, iar maniera a fost categorică".

"Au fost şi plusuri,în tur, dar scorul le-a anulat"

În principal, Ciobotariu susţine că cea mai importantă a fost analiza din toate punctele de vedere a meciului tur, când Dinamo a părut incapabilă să răspundă surprizelor croate: "Am discutat împreună toate greşelile care s-au făcut în tur şi pe care nu le mai vrem repetate. S-au făcut totuşi şi lucruri bune, care nu s-au văzut din cauza scorului". Iar la final, concluzia: "Nici nu ne-am gândit că nu ne vom califica, nu concep aşa ceva, astfel că nu vreau să comentez această variantă".

Alexe şi-a tras creastă

La antrenamentul oficial de aseară, Marius Alexe a afişat un look nou (foto). Mijlocaşul dinamovist a ales o tunsoare nouă, una extravagantă, în stilul lui Fredrik Ljungberg. Altfel, Marius Alexe s-a antrenat în Croaţia normal, la plecarea din România, tânărul jucător de bandă fiind incert în urma problemelor la piciorul stâng pe care le resimţea încă de la partida cu Tg. Mureş.


sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.