• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 6 august 2011

Asalt la Liviu Ganea! Dacă nu va prelungi, ar putea fi dat la schimb cu un atacant de la Astra

Posted by vasy On 10:11 No comments

Nicolae Badea, Dragoş Săvulescu şi Cristi Borcea au negociat pe rând cu Liviu Ganea. Dacă primii doi au spus că sunt şanse zero ca atacantul să semneze un nou contract, preşedintele executiv speră să se rezolve.

Liviu Ganea a început campionatul cu un exil la Dinamo II. Nicolae Badea l-a chemat la discuţii pentru a semna prelungirea contractului scadent în vara lui 2012, însă, după câteva runde de negocieri, l-a trimis pe fotbalist la "satelit", pe motiv de "pretenţii exagerate". În plus, "Găniţă" a primit o hârtie care-i permite să se transfere în schimbul unui milion de euro. După o săptămână de exil, Ganea a fost din nou chemat la negocieri, de data asta de către Dragoş Săvulescu!

Arma secretă a preşedintelui delegat: o mie de euro în plus la salariu, nişte promisiuni şi nişte salarii în avans. Şi după această întrevedere statutul jucătorului a rămas acelaşi, însă a încercat şi Borcea! Cu altă mie de euro în plus la salariu şi cu promisiunile lui. "E mai aproape de adevăr!", ar fi spus Ganea după întâlnirea cu preşedintele executiv, mai ales că acesta i-a dat şi o sumă la semnătură. Jucătorul a rămas să se hotărască, iar acţionarul este optimist şi promite că va rezolva situaţia. În caz contrar, surse din cadrul clubului spun că acţionarii sunt dispuşi să-l vândă pe vârful în vârstă de 23 de ani şi pentru jumătate de milion de euro, adică jumătate din suma fixată iniţial.

Monedă de schimb pentru Fatai
Dacă situaţia lui Ganea nu se va rezolva, şefii dinamovişti şi cei ai Astrei vor să facă un schimb. Renegatul Fatai de la Astra ar urma să vină la Dinamo, în timp ce Ganea ar merge la Ploieşti. Ioan Niculae, Victor Becali şi Cristi Borcea discută această variantă, însă până atunci se aşteaptă răspunsul lui Ganea până la începutul săptămânii viitoare. Ieri, atacantul a fost anunţat că trebuie să se prezinte de luni la prima echipă, însă situaţia sa contractuală rămâne neschimbată.

Din câte se pare, Liviu Ganea nu va semna prelungirea. E păcat pentru un jucător la vârsta lui
Victor Becali, impresarul jucătorului

Am discutat cu Ganea şi sper să se rezolve. Dinamo are nevoie de el, mai bine spus el are mai multă nevoie de Dinamo
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

6 mii de euro pe lună i-a oferit Nicolae Badea lui Liviu Ganea, în timp ce colegii săi din conducere au plusat fiecare cu câte o mie

10 mii de euro pe lună cere Liviu Ganea pentru a-şi prelungi contractul cu Dinamo. În plus, atacantul solicită şi 150.000 de euro la semnătură

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.