• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 10 august 2011

Dinamo şi Steaua se bat şi pe piaţa transferurilor! El e jucătorul român pentru care se luptă Borcea şi Becali

Posted by vasy On 10:12 No comments


Dinamo poate pierde în ultima clipă jucătorul pentru care a negociat asiduu toată vara. Srdjan Luchin a intrat în atenţia Stelei, iar Gigi Becali s-a înţeles deja cu Marian Iancu pentru transferul fundaşului. Totuşi, Cristi Borcea are o perioadă de graţie de două zile pentru a da un răspuns clar în privinţa acestei tranzacţii.

În urmă cu o săptămână, situaţia lui Srdjan Luchin părea destul de clară. Dinamo bătuse palma atât cu Marian Iancu, cât şi cu Cristea Opria, impresarul fotbalistului, iar parafarea transferului era o chestiune de birocraţie, Timişoara având sechestru pus asupra jucătorilor din cauza unor datorii. Totuşi, lucrurile au devenit destul de tulburi, iar "câinii" îl pot pierde pe fundaş pe ultima sută de metri, chiar în faţa marii rivale.

Dinamo are termen până mâine

Preţul cerut pentru fotbalist este unul măricel pentru orice club din Liga I, aproximativ 800.000 de euro. Tocmai de aceea, dinamoviştii ezită momentan să dea un răspuns concret. Cristi Borcea a purtat mai multe discuţii cu impresarul fotbalistului, cel care va încasa 600.000 dintr-o eventuală sumă de transfer în contul unei datorii mai vechi a lui Poli faţă de el, şi i-a transmis că mâine va da un răspuns concret: plăteşte sau nu. În prezent, Borcea este plecat la Viena pentru mai multe analize şi mâine, în jurul prânzului, se va întoarce în România.

Vineri poate fi al Stelei

Surpriza vine chiar de unde Borcea se aştepta mai puţin, de la naşul Gigi Becali, cel care a negociat cu Marian Iancu pentru Luchin, ajungând chiar la o înţelegere. Astfel, steliştii caută o alternativă pentru partea dreaptă a apărării, acolo unde Gabi Matei este singura soluţie. Dacă Dinamo nu se va hotărî până mâine-seară, de vineri, Luchin poate deveni jucătorul Stelei cu acte în regulă.

Dinamo are prioritate, dar trebuie să se hotărască mai repede. Eu caut cea mai bună variantă pentru fotbalist şi avem şi alte oferte din Liga I
Cristea Opria, impresar Luchin

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.