• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 9 august 2011

Golgheter rezidenţial! Răsplată în natură pentru Danciu-gol în loc de bani

Posted by vasy On 08:46 No comments


Din 2010, atunci când a revenit la Dinamo, Dănciulescu trebuia să-şi primească prima de instalare, aproape 100 de mii de euro, banii fiind de fapt un contract de sponsorizare cu partenerul clubului, RIN Grand. În prezent, căpitanul va intra în posesia banilor, însă după un an, când au fost convertiţi într-un apartament de trei camere în ansamblul rezidenţial construit de fraţii Negoiţă.

În curând, Ionel Dănciulescu va intra în posesia unui apartament de trei camere într-un ansamblu rezidenţial situat în Bucureşti. Este vorba de cel construit de fraţii Negoiţă, sponsorii clubului din "Ştefan cel Mare". Dar cum s-a ajuns la acest "dar" pentru veteranul roş-albilor? Mai bine spus, "Corbul" a fost plătit în natură. În momentul în care a revenit în "Ştefan cel Mare", în 2010, atacantul s-a înţeles cu şefii lui Dinamo pentru o primă de instalare în valoare de aproape 100 de mii de euro. De fapt, aceasta a fost convertită într-un contract de imagine al atacantului cu sponsorul Rin Grand, însă banii, chiar dacă au fost viraţi de firma fraţilor Negoiţă în contul clubului, nu au intrat niciodată în cel al fotbalistului!

Tot Negoiţă a rezolvat
Zilele trecute, vârful a fost anunţat de către conducătorii din "Groapă" că îşi va primi drepturile din 2010. Nu cash, ci sub forma unui apartament de trei camere, primit tot din partea sponsorului Rin Grand. Peste câteva zile, Danciu este aşteptat la "vizionare", iar dacă locaţia îi place, atunci acesta va semna pentru ca datoria de 100.000 de euro pe care clubul o are către el să fie stinsă.

Apartamentul pe care patronii de la Rin i-l vor oferi lui Dănciulescu valorează 91.000 de euro. Întinsă pe o suprafaţă de 90,17 metri pătraţi, locuinţa pe care căpitanul lui Dinamo o va primi este situată în zona Vitan, în complexul Rin Grand Residence, chiar în spatele hotelului deţinut de fraţii Negoiţă.

Este normal ca un jucător de calibrul lui Dănciulescu să atragă anumite companii dornice să îşi clădească imaginea pe profesionalismul lui
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

130 de mii de euro este salariul anual al lui Ionel Dănciulescu în "Ştefan cel Mare"

2 goluri a marcat Ionel Dănciulescu în ultimele două meciuri disputate de "câini"

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.