• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 2 august 2011

INCREDIBILUL transfer pregătit de Dinamo! Borcea va aduce un fost stelist din mandatul lui Piţurcă! Are 32 de ani

Posted by vasy On 10:20 No comments

În acestă săptămână, Dinamo ar putea să realizeze o premieră pentru această vară: adică, un transfer! Iar omul vizat de Cristi Borcea pentru întărirea echipei este fotbalistul Universităţii Craiova, Dorel Stoica (foto).

"Voi vorbi cu colegii mei acţionari să vedem dacă se ridică acest embargou autoimpus la transferuri. Dacă nu vor fi de acord, voi acţiona eu singur şi voi aduce jucători. Am în cap câteva nume", a fost declaraţia lui Cristi Borcea de la finalul meciului cu Gaz Metan Mediaş. Iar primul nume pe care preşedintele executiv al lui Dinamo îl are în vedere nu este, aşa cum se anticipa, Srdjan Luchin, ci Dorel Stoica!

E gratis şi e garantat de Piţurcă
La 32 de ani, Dorel Stoica a făcut de toate la Universitatea Craiova. A fost, pe rând, fundaş, mijlocaş, căpitan, antrenor chiar şi, mai nou, a intrat în clubul "fugiţilor de la echipă". E unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către Victor Piţurcă, noul selecţioner al naţionalei fiind unul dintre oamenii pe care Cristi Borcea îi mai consultă atunci când vine vorba de fotbalişti sau de jocul echipei.

Pe lângă toate astea, mai deţine două atuuri extrem de importante pentru a ajunge în "Ştefan cel Mare": ar veni din postura de liber de contract, argument forte pentru conducerea dinamovistă, şi acoperă exact cele două posturi considerate deficitare în primul "11", cel de mijlocaş la închidere şi cel de stoper.

"Să ştiţi că "New Dinamo" nu înseamnă neapărat "Young Dinamo"", Dragoş Săvulescu, acţionar Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.