• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 5 august 2011

Interviu Dănciulescu: "Alerg pentru echipa mea de suflet!"

Posted by vasy On 09:41 No comments

Dinamo a început furtunos partida de aseară, cu Varazdin, iar cel care n-a mai avut răbdare decât până în minutul 7 să marcheze a fost chiar Ionel Dănciulescu, căpitanul "câinilor". Atacantul a răzbunat ratarea unui penalty în meciul tur, dar la finalul partidei a spus că nu revanşa a fost importantă, ci calificarea echipei în play-off-ul Europa League.

Danciule, ai marcat, te-ai revanşat pentru meciul tur. Cum te-ai simţit?
N-am simţit nimic după gol, m-am gândit că e important faptul că ajut echipa, pentru că trebuia să câştigăm. Acum, că ne-am calificat, nici nu contează cine a marcat.

V-au surprins cei de la Varazdin cu ceva? Aţi fost dominaţi, mai ales pe final...
50 sau 60 de minute am făcut un meci bun, dar apoi am fost dominaţi. Venim şi după o partidă grea, cea de la Mediaş, iar oboseala s-a simţit. Dar nu meci de meci poţi juca extraordinar şi nici nu poţi domina o partidă de la un cap la
altul.

Ce urmează după Varazdin?
Am demonstrat că suntem o echipă mai bună decât ei. Suntem pe un drum bun şi după victoriile din campionat şi important este să o ţinem tot aşa. Trebuie să ne calificăm în grupele Europa League.

În ciuda vârstei, azi ai depus un efort foarte mare. Ce te mai motivează?
Alerg şi joc pentru echipa mea de suflet, Dinamo. Mă gândesc tot timpul cum să-mi ajut colegii. Un atacant nu trebuie doar să înscrie, nu doar atunci e bun. La fel şi un fundaş, nu e bun doar când nu primeşte gol şi slab când se întâmplă asta.

Dedici cuiva special golul marcat sau victoria?
Cu siguranţă, această victorie este pentru Mister Cornel Dinu, pe care sperăm să-l avem sănătos lângă noi cât mai repede. Trece prin momente grele şi ne-am gândit permanent la dânsul.

Am avut emoţii pentru că am căzut fizic pe final, dar mă gândeam doar la rezultat. Îi dedic această victorie domnului Dinu
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

Suntem bucuroşi, atmosfera e bună acum după calificare. Îi dedic golul finului meu, Mărgăritescu
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

Dinamo a fost o echipă mai bună decât am fost noi. Tactic, ne-au dominat. Nu pot remarca niciun jucător, pentru că, la final, echipa s-a calificat
Davor Vugrinec, atacant Varazdin

Degeaba am bătut azi şi ne-am calificat dacă nu vom ajunge şi în grupele Europa League. Acela e obiectivul nostru!
Cătălin Munteanu, mijlocaş Dinamo

Am avut emoţii pentru că am căzut fizic pe final, dar mă gândeam doar la rezultat. Îi dedic această victorie domnului Dinu
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.