• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

vineri, 12 august 2011

"La naţională s-au întâmplat şi se vor mai întâmpla multe" Cum văd "câinii" scandalul din San Marino

Posted by vasy On 12:51 No comments


"Câinii" sunt încrezători în şansele lor de a se bate la titlu şi de a ajunge cât mai departe în Europa League. Defensiva pare a fi punctul forte al dinamoviştilor în acest debut de campionat. Cătălin Munteanu este de părere că scandalul de la naţională nu va fi un caz izolat, iar cei doi jucători excluşi nu sunt de neînlocuit.

"Am început bine, avem un parcurs bun atât în campionat cât şi în Europa. Sperăm ca mâine Petre Grigoraş să nu facă un meci bun şi noi să câştigăm.

Cu supoerterii alături, dăm 150% pe teren. Sper să ne concentrăm, să trecem peste acest hop. E important că nu am luat gol în campionat. Trebuie s-o ţinem tot aşa.

Cei de la naţională ştiu să gestioneze astfel de probleme. S-au întâmplat şi se vor mai întâmpla multe. Nu mai există jucători indispensabili, naţionala va merge înainte şi fără Mutu şi Tamaş", a spus Cătălin Muntanu.

Mai bine în Azerbaidjan

Adrian Scarlatache, poreclit "Puyol de Azerbaidjian" pe vremea când juca la Khazar Lankaran, recunoaşte că a avut parte de o perioadă bună în tricoul echipei lui Mircea Rednic.

"Mereu au fost meciuri grele cu Pandurii. Dacă ne concentrăm cum am făcut-o până acum în acest debut de sezon, vom câştiga.

E mai bine că am rămas la Dinamo, am început bine campionatul. S-a ivit ocazia să mă întorc la Khazar, dar nu mai contează acum. Una peste alta, acolo a fost foarte bine. Pentru Mircea Rednic e de 10 ori mai bine acolo, nu mai vrea să se întoarcă în Liga 1" , a declarat Adrian Scarlatache.

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.