• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 9 august 2011

Mirajul unui transfer i-a luat minţile! Motivul pentru care Alexe va fi OUT cel puţin un meci

Posted by vasy On 08:43 No comments


Ciobotariu are probleme înaintea jocului cu Pandurii, dar bătaia acestora e mai lungă, până la meciul cu Vorskla Poltava. Marius Alexe (foto, în dreapta) a căzut fizic şi a pierdut naţionala după ce în ultimele luni a fost forţat la maximum. Mijlocaşul nu s-a antrenat ieri, a făcut un RMN, şi se speră ca la ora turului cu ucrainenii din play-off-ul Europa League să fie refăcut.

Evoluţiile lui Alexe din acest start de sezon au fost mult sub aşteptări, lucru semnalat şi de Cornel Dinu sau Cristi Borcea după returul cu Varazdin. Surse medicale din interiorul clubului susţin însă că mijlocaşul are o scuză serioasă. Fotbalistul de 21 de ani a forţat pe finalul sezonului trecut, mai ales pentru finala Cupei cu Steaua, şi a trecut peste mai multe leziuni musculare care-l jenau. Pentru el a urmat turneul naţionalei din America de Sud, astfel că perioada de refacere a fost limitată.

RMN-ul decide dacă joacă cu Pandurii
Acum, Alexe a fost folosit insistent. La returul cu Varazdin, însă, problema musculară a mijlocaşului s-a agravat, astfel că el e nevoit acum să facă o pauză în pregătire şi să se antreneze separat. Ieri, acesta a efectuat un RMN şi în funcţie de rezultatul acestuia se va şti dacă va putea juca împotriva Pandurilor sau în turul cu Vorskla Poltava.

Alexe are nişte probleme din cauza efortului susţinut din ultimul timp. Este important ca el să se recupereze cât mai repede
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.