• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 8 august 2011

Războiul la Dinamo continuă! Ultimatumul lui Nicolae Badea pentru Cristi Borcea! Cum vor acţionarii să-i închidă gura lui "Leonidas"

Posted by vasy On 08:27 No comments

Reacţia extrem de dură pe care Cristi Borcea a avut-o imediat după calificarea în play-off-ul Europa League a surprins pe multă lume. Duritatea cu care acesta şi-a certat colegii de acţionariat a şocat. Totuşi, Nicolae Badea a reacţionat rapid, iar vineri i-a transmis lui Borcea că va pierde dreptul de semnătură în cazul unei recidive.

Discursul acid al lui Borcea a fost la obiect şi viza clar un lucru concret: puterea în club. "Dinamo nu stă după Săvulescu şi după Badea. Dacă eu vin cu cinci sute de mii, să vină şi ei! Eu am venit concret, cu «caşcavalul» pe masă, nu cu vrăjeală, de asta am făcut performanţă ani de zile. Sunt două soluţii, ori bagă ei bani şi eu plec la Miami, dar să îşi asume asta, să iasă în faţă şi să spună. Ori, altfel, rămân eu!", a spus în urmă cu patru zile Borcea.
Dacă Dragoş Săvulescu a vrut vineri să renunţe la poziţia sa din acţionariatul "câinilor" şi să cedeze procentul pe care-l deţine din Dinamo, Nicolae Badea a reacţionat strategic.

Şi-ar pierde influenţa
Dacă oficial n-a vrut să declare aşa ceva, cum a procedat Săvulescu, preşedintele CA al lui Dinamo a discutat vineri cu Borcea şi l-a avertizat că asemenea lucruri nu pot fi trecute cu vederea. Pentru a fi mai convingător, Badea chiar i-a spus confratelui acţionar ce măsură va lua în cazul unui viitor astfel de derapaj: îi va retrage dreptul la semnătură.

Practic, lucrurile cu care Borcea ieşise în faţă, transferuri făcute peste capul celorlalţi acţionari, nu ar mai fi posibile. Badea are această posibilitate, graţie poziţiei de preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului din "Ştefan cel Mare", iar Borcea ştie că, practic, fără semnătură, influenţa sa la Dinamo devine nulă. În plus, actualul preşedinte executiv al "câinilor" abia şi-a recăpătat dreptul de a iscăli acte după ce renunţase de bunăvoie la acesta în ultimul sezon. Cristi Borcea nu a putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei.

Eu nu voi avea niciodată vreo consideraţie publică referitoare la contribuţia mea sau a colegilor acţionari, de orice fel ar fi aceasta. Am avut o discuţie cu domnul Borcea în care sper că am lămurit o bună parte din problemele noastre
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Nicolae Badea va discuta în aceste zile cu Dragoş Săvulescu pentru a-l convinge pe acesta să renunţe la ideea părăsirii echipei

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.