• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

miercuri, 3 august 2011

Stoica este "pofta" lui Borcea! Dorel a semnat cu Dinamo pentru două sezoane

Posted by vasy On 00:50 No comments

Dinamo a reuşit ieri, în sfârşit, un prim transfer. Este vorba de Dorel Stoica, 32 de ani, fotbalist care sezonul trecut a îmbrăcat tricoul rivalelor Steaua şi Universitatea Craiova. Olteanul va purta numărul 6 pe tricou şi va fi o soluţie pentru postul de fundaş central şi pentru cel de închizător.

Cristi Borcea s-a ţinut de cuvânt. A promis transferuri, iar la nici 48 de ore de la declaraţiile de după meciul cu Gaz Metan Mediaş, preşedintele executiv a reuşit deja prima achiziţie. Este vorba despre mijlocaşul Universităţii Craiova, Dorel Stoica, fotbalistul care sezonul trecut a îmbrăcat tricoul Stelei şi al Universităţii Craiova. Stoica poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca închizător, exact posturile pe care "câinii" le considerau deficitare.

Trece pe pista Poli

Stoica a semnat un contract pe două sezoane şi va purta în "Groapă" numărul 6. Este posibil ca mijlocaşul, care până nu demult era chiar antrenor principal la Craiova, să debuteze la noua sa echipă în meciul cu Pandurii, din etapa viitoare, mai ales că Dragoş Grigore este accidentat şi nu se ştie când va putea reintra. Din câte se pare, Stoica nu este ultima ţintă a lui Borcea, preşedintele executiv mutându-şi "luneta" pe o altă echipă aflată la ananghie, Poli Timişoara. De aici, Borcea tânjeşte după Luchin, Sepsi şi Curtean, însă nu ştie dacă şi-i permite. La finalul săptămânii, acţionarul va discuta cu ceilalţi şefi şi, în funcţie de disponibilitatea la investiţie a acestora, va şti ce ţinte va ataca.

4 selecţii a bifat Dorel Stoica la echipa naţională, pentru care a marcat un gol

Sunt extrem de bucuros că am ajuns la Dinamo. Sunt fotbalist profesionist şi din acest moment mă gândesc doar la obiectivele echipei. Sper din tot sufletul să câştig un campionat cu Dinamo, pentru că în cariera mea nu am cunoscut niciodată bucuria câştigării unui trofeu
Dorel Stoica, mijlocaş Dinamo

Dinamo are nevoie de valoarea şi experienţa lui Dorel Stoica. Mă bucur că am reuşit transferul unui jucător valoros, de doi ani am vrut să-l aduc. Sunt sigur că Dorel Stoica va face performanţă la Dinamo!
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Dorel Stoica se mişcă precum un joagăr. Are două viteze, încet şi foarte încet. Poate fi doar pândar la vie, nimic mai mult
Cornel Dinu (în 2009, după Austria - România 2-1)

sursa:www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.